به گزارش سمانیوز، در جلسه مدیریت بحران که با مدیرعامل شرکت گاز استان، رئیس سازمان صنعت، معدن و تحارت، دبیر خانه صنعت و نماینده اتاق اصناف برگزار شد، درخصوص مدیریت مصرف صنایع و واحدهای تجاری، توافق به عمل آمد.
مدیرعامل شرکت گاز استان در این نشست اظهار داشت: مصرف گاز در استان نسبت دوره مشابه سال قبل ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته، در حالی که تعداد مشترکین فقط ۳ درصد رشد داشته است که بیشتر آن در بخش تجاری و اصناف مصرف می شود.
حسینی با بیان اینکه مصرف دو کارخانه سیمان استان حدود یک میلیون متر مکعب است، گفت: با کاهش ده درصدی مصرف بخش غیر صنعتی، می توان گاز این دوکارخانه را تأمین کرد
وی ابراز داشت: دیسپچینگ شرکت ملی گاز به صورت روزانه مصرف گاز تمام کشور را کنترل و سهمیه صنایع را تقسیم بندی می کند و اگر مصارف بخش غیرصنعتی استان کاهش یابد سهمیه بیشتری به صنایع استان داده می شود.
مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: اگر روند کنونی افزایش مصرف ادامه یابد، با سرد شدن هوا با ناترازی تولید و مصرف مواجه خواهیم شد و گاز برخی نقاط کشور با محدودیت مواجه می شود.
وی ضمن انتقاد از مصرف بی رویه برخی واحدهای تجاری و اصناف، گفت: وسایل روشنایی و گرمایشی غیرمجاز این واحدها باید جمع آوری شود و در صورت عدم توجه آنها به اخطارها، بالاترین تعرفه گازبها برای آنان محاسبه خواهد شد.
در این جلسه مقرر شد واحدهای پرمصرف احصاء و آمار آنان جهت مدیریت مصرف به سازمان صمت، اتاق اصناف و خانه صنعت استان، ارجاع داده شود و این نهادها به شکل مقتضی در خصوص کاهش مصرف اطلاع رسانی و اقدامات لازم را به عمل آورند.
ثبت دیدگاه