حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۱۳ بهمن , ۱۴۰۳ Saturday, 1 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1115 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
دانشگاه جامع علمی کاربردی عهده دار آموزش مهارتهای زندگی و اجتماعی مورد نیاز خانواده ها و جوانان است
  • شهریور 2, 1402 ساعت: ۲۰:۱۲
  • شناسه : 2453
    8
    رئیس موسسه آموزش عالی علمی‌کاربردی فراجا: سمانیوز_ رئیس موسسه آموزش عالی علمی‌کاربردی فراجا گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی عهده دار آموزش مهارتهای زندگی و اجتماعی مورد نیاز خانواده ها و جوانان است.
    ارسال توسط : نویسنده : فریده منصوری منبع : سمانیوز
    پ
    پ

    به گزارش سمانیوز، سردار دکتر علیرضا جهانگیری رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فراجا در دیدار با دکتر شفیعی رئیس واحد استانی اظهار داشت: همکاری و تعامل بین موسسه آموزش عالی فراجا با دانشگاه جامع علمی کاربردی بسیار عمیق است، ویژگی منحصر به فرد فراجا به دلیل انعطاف پذیری و همه جانبه بودن در ماموریتها و اهداف کاملا مشهود است.

    سردار جهانگیری با اشاره به برنامه های پیش رو تصریح کرد: در اساسنامه مورد تائید هیأت امنا موضوع تعمیم و توسعه جامعه هدف پیش بینی شده است تا در تمامی حوزه های فراجا و نیروهای مسلح و حتی خانواده های ایشان آموزشها پوشش داده شود.

    وی در ادامه افزود: آموزشهای مقطع دار دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارتهای زندگی و اجتماعی را به خانواده و جوانان می آموزد و همزمان از زیاده آموزی و مدرک گرایی پرهیز می کند. پاسخ به نیازهای آموزشی نیروهای مسلح، پرسنل فراجا و مردم مناطق با فرهنگهای متنوع وظیفه ماست که بحمدلله و به مدد همکاریهای موثر با دانشگاه توانستیم در این امر سربلند باشیم.

    رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه ضمن تبیین اهداف دانشگاه اظهار داشت: همسو با سیاستهای کلان توسعه اشتغال کشور به دنبال احیاء و ایفای وظیفه ذاتی خود برای تسهیل در دستیابی به اشتغال اثربخش برای جوانان هستیم.

    وی در ادامه افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با برخورداری از ویژگی منحصر به فرد ارتباط مستقیم و بی واسطه با بازار کار و همکاری بخش خصوصی، بر پذیرش مطابق اولویتهای کشور و نیازمحور کردن رشته های تحصیلی با تضمین بکارگیری دانش آموختگان متمرکز شده است.

    دکتر شفیعی تصریح کرد: ایجاد تحول در آموزش های شغلی و اجرای درست آن در کشور نیازمند تغییر نگاه آموزش به گونه ای است که متضمن اشتغال پایدار دانشجویان و دانش آموختگان باشد.

    وی در خاتمه گفت: برنامه ریزی شغلی در این ساختار شامل ارتقای توانمندی نیروی انسانی، بکارگیری به شکل مستقیم یا غیرمستقیم و هدایت برای خوداشتغالی و اشتغال آفرینی است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.