حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۳ Saturday, 14 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1011 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 2×
هنر” پلکانی برای نزدیک شدن انسان به “دردمندی” است / هنر درگاهی برای بیان دردها و دغدغه‌های جامعه است
  • بهمن 25, 1401 ساعت: ۱۴:۰۰
  • شناسه : 864
    1
    استاندار کرمانشاه در جشنواره فیلم فجر: استاندار کرمانشاه گفت: هنر یکی از آن نردبان‌هایی است که می تواند انسان را به "دردمندی" نزدیک کند.
    ارسال توسط : نویسنده : فریده منصوری منبع : سمانیوز
    پ
    پ

    به گزارش سمانیوز_ دکتر محمدطیب صحرایی در آیین اختتامیه دهمین جشنواره فیلم فجر استان کرمانشاه و آیین تجلیل از عوامل فیلم اتاقک گلی که در سینما آزادی و با حضور عوامل فیلم برگزار شد؛ عنوان کرد: از نظر مادی و زیست شناسی افراد بزرگی مانند دکتر محمد کرمانشاهی، شهید سعید جعفری، آیت الله نجومی، پروفسور خدایی و … دارای یک جسم مادی مشابه با افراد بد تاریخ مانند صدام و منافقین هستند ولی هیچ وجدان بیداری نمی‌تواند این دسته دوم با آن اعمال جنایتکارانه‌شان را انسان بنامد.

    وی افزود: متفکرین غربی معیارهای زیادی برای انسان بودن همچون؛ برخورداری از دانش بیشتر، اخلاق بهتر، آزادی بیشتر، قدرت زیادتر و … را بر شمرده اند اما برخی علمای ایرانی “دردمندی” را معیاری برای انسانیت برشمرده اند.

    دکتر صحرایی تصریح کرد: هنر یکی از آن نردبان‌هایی است که می تواند انسان را به این “دردمندی” نزدیک و یا دور کند.

    وی ادامه داد: برخورداری از ویژگی “دردمندی” یکی از تفاوت‌های میان هنر ارزشمند و فاخر با دیگر آثار تولید شده است.

    استاندار کرمانشاه تأکید کرد: یک هنرمند و طرفدار هنر باید تکلیف خود را روشن کند که هنر وسیله‌ای برای کنار گذاشتن مسئولیت‌ها، دغدغه‌مندی‌ها، دردمندی‌ها است یا اینکه هنر درگاهی برای بیان دردها و دغدغه‌های ارزشمند و والای مردم و جامعه است.

    وی با قدردانی از عوامل فیلم اتاقک گلی به خاطر انتخاب جوانرود به عنوان مکان فیلمبرداری، عنوان کرد: جوانرود یک شهر پر افتخار در تاریخ و پاره تن کرمانشاه و ایران است و ساکنان قهرمان و سلحشور این دیار شهدای زیادی را تقدیم انقلاب اسلامی و دفاع از میهن کرده اند و یکی از نمادهای آزادی خواهی و مقاومت در پیش از انقلاب، دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس محسوب می‌شوند.

    دکتر صحرایی گفت: دشمنان اسلام مدام در تلاش بوده‌ و هستند تا این چهره زیبا را مخدوش جلوه دهند ولی این دشمنی‌ها به عزت جوانرود لطمه‌ای نخواهد زد.

    وی ادامه داد: ضد قهرمان های این فیلم از منافقین هستند؛ کسانی که مردم این منطقه با گوشت و پوست و استخوان خود جنایت‌های آن ها را لمس کرده اند.

    مقام عالی استان مردم کرمانشاه را زخم خورده جریان منحوس منافقین معرفی کرد و گفت: در تمامی شهرهای استان، در هر فامیل و خاندانی یک یا دو عزیز را پیدا مي کنيد که به دست منافقین به شهادت رسیده‌اند و این فیلم به روایت جنایت‌های این گروه می‌پردازد.

    در پایان دکتر صحرایی استاندار کرمانشاه همراه با عوامل فیلم اتاقک گلی و مردم حاضر در آیین اختتامیه به تماشای این فیلم نشستند.

    گفتنی است فیلم اتاقک گلی در چهل و یکمین جشنواره فیلم بین المللی فجر جوایز متعددی از جمله جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم اول، سیمرغ بلورین ویژه هیئت داوران و جایزه سیمرغ بلورین بخش مقاومت را از آن خود کرده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.