حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1013 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 2×
مراجعه بیش از ۵۲۰۰ کرمانشاهی به پزشکی قانونی برای انجام معاینات
  • شهریور 7, 1403 ساعت: ۱۶:۲۳
  • شناسه : 5675
    1
    مدیرکل پزشکی قانونی کرمانشاه خبر داد: سمانیوز، مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه از مراجعه بیش از ۵۲۰۰ کرمانشاهی به پزشکی قانونی برای انجام معاینات پزشکی طی چهار ماهه نخست سال خبر داد.
    ارسال توسط : نویسنده : فریده منصوری منبع : سمانیوز
    پ
    پ

    به گزارش فریده ممصوری خبرنگار سمانیوز به نقل از خبرکزاری مهر، بهتاش خانی آباد اظهار کرد: طی چهار ماهه گذشته از سال جاری پنج هزار و ۲۲۱ نفر شامل سه هزار و ۶۵۰ نفر مرد و یک هزار و ۵۷۱ نفر زن به دلیل صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان کرمانشاه مراجعه کردند.
    وی افزود: آمار مراجعات معاینه پزشکی چهارماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته که پنج هزار و ۳۹۱ نفر شامل سه هزار و ۷۲۱ نفر مرد و یک هزار و ۶۷۰ نفر زن بوده روند کاهش داشته است.
    مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه به بیشترین عامل و حوزه مراجعات به معاینات پزشکی اشاره و تصریح کرد: یکی از عمده ارجاعات واحدهای معاینات بالینی پزشکی قانونی مصدومین نزاع و درگیری‌ها یا آسیب دیدگان حوادث رانندگی هستند که برای تعیین دیه و خسارات به پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند.
    خانی آباد خاطر نشان کرد: کارشناسان پزشکی قانونی با بررسی دقیق آسیب وارده و مطالعه پرونده و مستندات پزشکی فرد مصدوم میزان دیه و ارش صدمات را تعیین می‌کنند که البته لازم است با توجه به نوع و شدت آسیب دفعات معاینه مجدد به منظور التیام حداکثری صدمه ایجاد شده برای فرد در نظر گرفته و پس از آن نظر نهایی کارشناس اعلام شود.
    خانی آباد با تاکید بر اینکه ارزیابی برخی صدمات در گذر زمان ممکن است، بیان داشت: شکستگی‌ها، پارگی‌های رباطی، آسیب‌های عصبی و آثار جراحات به ویژه در ناحیه صورت از مواردی هستند که نمی‌توان در مرحله اول آن‌ها را ارزیابی و در خصوص آن اظهارنظر قطعی کرد و در چنین صدماتی نیازمند گذر زمان و بررسی چگونگی التیام صدمه وارده هستیم تا بر اساس آن اظهارنظر کنیم.
    وی ادامه داد: در برخی آسیب‌ها از جمله آسیب‌های عصبی ناشی از حوادث گاهی بیش از یکسال زمان نیاز است تا برگشت آسیب به حداکثر ممکن برسد و بتوان در مورد آن اعلام نظر کرد که در شکستگی‌ها یا دیگر آسیب‌های جسمی مهلت متداولی از نظر پزشکی برای بهبودی و التیام وجود دارد که کارشناس پزشکی قانونی با در نظر گرفتن این مدت زمان، برای فرد معاینه مجدد تعیین می‌کند.
    به گفته خانی آباد محدودیت‌های حرکتی، احساس درد در عضو آسیب دیده، عدم ترمیم شکستگی و… از مواردی است که پزشک قانونی برای تعیین معاینه مجدد فرد مصدوم مورد توجه قرار می‌دهد.
    وی در پایان با اشاره به اینکه معاینه مجدد در نهایت به نفع بیمار و برای حفظ حقوق او خواهد بود، اضافه کرد: در معاینه مجدد باید به نقطه‌ای برسیم که امیدی به بهبودی بیشتر ضایعه ایجاد شده در فرد مصدوم نباشد و در این صورت نظر نهایی را صادر و به مرجع قضائی اعلام کنیم. معاینه مجدد بسته به نوع صدمه طی چند نوبت با فاصله زمانی مشخص تعیین می‌شود زیرا در مواردی مثل شکستگی زانو نمی‌توان از همان روز اول برای فرد نقص عضو در نظر گرفت بلکه لازم است زمان کافی سپری و درمان‌های لازم انجام شود سپس اگر عارضه‌ای باقی ماند و بهبودی کامل حاصل نشد بتوان میزان آسیب یا نقص عضو اتفاق افتاده را تعیین کرد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.