حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳ Thursday, 19 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1015 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 2×
هر یک درجه افزایش دما، ۳ تا ۴ درصد تولید برق نیروگاه ها را کاهش می دهد
  • شهریور 6, 1403 ساعت: ۱۲:۰۸
  • شناسه : 5651
    0
    سخنگوی صنعت برق: مدیرعامل شرکت توانیر گفت: افزایش دمای هوا و بالا رفتن مصرف برق، تولید نیروگاهها و راندمان شبکه های انتقال را ۳ تا ۴ درصد کاهش می دهد.
    ارسال توسط : نویسنده : فریده منصوری منبع : سمانیوز
    پ
    پ

    مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر گفت: افزایش دما وبالا رفتن مصرف برق، تولید نیروگاه ها را ۳ تا ۴ درصد کاهش می دهد.

    به گزارش فریده منصوری خبرنگار سمانیوز به نقل از خبرگزاری توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با حضور در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر با بیان اینکه امسال رشد بیش از ۸.۷ درصدی مصرف برق در کشور فشار بسیاری به شبکه وارد کرد، خاطرنشان ساخت: میانگین رشد مصرف برق سالانه ۴ تا ۴.۵ درصد است و ما امسال شاهد رشد بیش از ۸.۷ درصد مصرف بودیم که فشار زیادی به شبکه برق نیز وارد شد.
    وی با تاکید بر اینکه در بدبینانه ترین حالت رشد مصرف برق ۶ درصد در برنامه ریزی های صنعت برق لحاظ شده بود، تصریح کرد: در برخی مناطق تا ۴ درجه افزایش دما را نسبت به بلند مدت تجربه کردیم و در مجموع مناطقی مانند تهران از رشد معمول ۴ درصدی به طور میانگین، به ۱۲.۸ درصد رسید که مهمترین دلیل آن رواج استفاده از کولرهای گازی است چرا که هر کولر گازی تا ۳ کیلووات ساعت به مصرف برق اضافه می کند.
    رجبی مشهدی ادامه داد: متاسفانه روال استفاده از کولرهای گازی موجب افزایش مصرف شده و تامین برق را با مشکل مواجه کرده است، چرا که در هنگام افزایش دمای هوا و بالا رفتن مصرف برق، شبکه های انتقال و بالادستی علاوه بر کاهش راندمان، دچار مشکلاتی نیز می شوند.
    مدیرعامل توانیر با بیان این که به ازای هر یک درجه افزایش دما، ۳ تا ۴ درصد تولید برق نیروگاه کاهش می یابد، یادآور شد: شبکه ها و ترانسفورماتورها نیز همگی در هوای گرم دچار افت راندمان می شوند چرا که تجهیزات خنک کننده نیز در هوای گرم محیط افت دارند و همه این موارد باعث وارد آمدن فشار مضاعف به شبکه و تجهیزات آن می شود.
    رجبی مشهدی در عین حال اذعان کرد: در تابستان و به دلیل بالا رفتن مصرف برق، تجهیزات و تاسیسات جایگزین برای ذخیره نداریم چرا که همگی در حداکثر میزان بارگذاری قرار گرفته اند و به همین دلیل به هنگام گرمای شدید و افزایش مصرف برق تعداد حوادث غیر قابل پیش بینی نیز بیشتر می شود.
    سخنگوی صنعت برق یادآور شد: بیش از یکصدهزار نفر از نیروهای متخصص و عملیاتی صنعت برق به طور ۲۴ ساعته مشغول تلاش و جانفشانی برای رفع مشکلات احتمالی و حفظ پایداری شبکه و تامین برق ‌پایدار کشور هستند.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.