حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 15 June , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 898 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 2×
فرآیند تولید آرد تا تبدیل شدن به نان در کرمانشاه ساماندهی می‌شود
شناسه : 1720
1
سرپرست فرمانداری کرمانشاه: سمانیوز/ سرپرست فرمانداری کرمانشاه از ساماندهی فرآیند تولید آرد تا تبدیل شدن به نان و رسیدن به دست مصرف‌کننده در کرمانشاه خبر داد.
ارسال توسط : نویسنده : فریده منصوری منبع : فرتاک
پ
پ

به گزارش سمانیوز به نقل از محمدرضا آمویی در گفتگویی با فرتاک نیوز با اشاره به موضوع عدم رضایت مردم از عملکرد نانوایی‌های سطح شهر کرمانشاه اظهار کرد: از آغاز شروع مسئولیتم رسیدگی به وضعیت نانوایی‌ها با توجه به دغدغه مردم یکی از اولویت‌های کاری‌ام بوده و در این زمینه جلسات متعددی را با صنف خبازان برگزار کرده‌ایم و مشکلات مردم و متقابلا نانوایی‌ها بررسی شده است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه از جمله مشکلات مردم کرمانشاه در موضوع نانوایی‌ها را عدم کیفیت نان، ساعت تعطیلی‌ روزانه، تعطیلی‌های هفتگی و گاها تعطیلی‌های بی‌برنامه عنوان کرد و افزود: متقابلا نانوایی‌ها هم قیمت نان، نبود کارگران متخصص و بالا بودن هزینه دستمزد کارگران ماهر را از جمله مشکلات خود دانستند.

وی تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار کرمانشاه و تعدادی از نانوایان سطح شهر برگزار شد برنامه‌هایی تدوین گردید و بر این اساس مقرر شد در دوره‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند‌مدت سه ماهه، شش ماهه و یکساله روند تولید آرد تا فرایند تبدیل شدن به نان و رسیدن به دست مصرف‌کننده ساماندهی شود.

آمویی خاطرنشان‌ کرد: خود را موظف میدانیم بر اساس بررسی‌های میدانی، اسنادی وتحلیل‌های انجام گرفته، وضعیت نان کرمانشاه را در سریعترین زمان ممکن ساماندهی نماییم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.